ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 6941640769 ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ.09.00-17.00
Truck
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 ΕΥΡΩ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • 1

    Ανθρωπισμός

    Ο Άνθρωπος είναι η Κεντρική Αξία του Κόσμου. Όλες οι Φιλοσοφίες και τα Συστήματα της h-Pharmacy είναι Ανθρωποκεντρικά και έχουν στο Επίκεντρο τους τον Άνθρωπο (human).

  • 2

    Αξιοκρατία & Δικαιοσύνη

    Στην h-Pharmacy η Αξιοκρατία και η Δικαιοσύνη είναι Απαράβατες Αρχές. Οι Άνθρωποι και οι Διαδικασίες Χτίζουν και Χτίζονται πάνω στις δυο αυτές Αξίες.

  • 3

    Πάθος Για Εξέλιξη

    “Ότι δεν Εξελίσσεται Πεθαίνει”. Αγαπάμε πολύ την Εξέλιξη σε όλα τα Πεδία, Προσωπικό, Επιστημονικό, Επιχειρησιακό, Τεχνολογικό. Δεν Μένουμε Ούτε Στιγμή Στάσιμοι.

  • 4

    Αγάπη για Ακαδημαϊκές Γνώσεις

    Οι Ακαδημαϊκές Γνώσεις είναι η Βάση των Πάντων στην h-Pharmacy. Έχουμε Δημιουργήσει μια Σύγχρονη κ Άριστα Οργανωμένα Ψηφιακή Βιβλιοθήκη, με τα πιο Έγκριτα Επιστημονικά Περιοδικά από όλο τον Κόσμο. Μελετάμε Πολύ και Ενημερωνόμαστε Συνέχεια για τις Εξελίξεις των Επιστημών.

  • 5

    Χιούμορ & Αυτοσαρκασμός

    Οι Ικανοί & Διαβασμένοι Άνθρωποι Αγαπάνε Πολύ το Χιούμορ και τον Αυτοσαρκασμό, μια και όλα τα Υπόλοιπα είναι Αυτονόητα. Οι Άνθρωποι πρέπει να Γελάνε και να Σκέφτονται Θετικά για να Μπορούν να Σχεδιάζουν Δημιουργικά.

  • 6

    Ταπεινοφροσύνη & Σεμνότητα

    Είμαστε Σεμνοί & Ταπεινοί Τηρώντας το Ρητό του Μεγάλου Αρχαίου Έλληνα Φιλόσοφου Σωκράτη, “Εν οίδα ότι ουδέν οίδα”. Με Σεμνότητα και Ταπεινότητα Απέναντι στους Ανθρώπους, Εργαζόμαστε Σκληρά και Προσπαθούμε να Παρέχουμε το Καλύτερο Δυνατό στον Συνάνθρωπο μας.

  • 7

    Ευγένεια Ψυχής

    Κινούμαστε σε έναν Δρόμο που Ορίζεται από Αρχές και Αξίες. Διδάσκουμε και Αγαπάμε την Πνευματική Καλλιέργεια, το Υψηλό Επίπεδο, τις Ψυχικές Αρετές, την Μακροθυμία κ την Γαλήνη. Όλα αυτά, Αποδίδουν στον Χαρακτήρα και την Συμπεριφορά μας μια Πραγματική Ευγένεια Ψυχής, με την οποία Επιθυμούμε να Προσεγγίζουμε τους Συνανθρώπους μας.

  • 8

    Ολιστική Υγεία Σε Σώμα & Πνεύμα

    “Γυμνάζουμε Σώμα, Πνεύμα, κ Χαρακτήρα” (Πυγμαλίων Νέπκας, 2005). Επιζητούμε την Ισορροπία στην Ζωή μας και Αποζητούμε την Απόλυτη Υγεία στο Σώμα και στο Πνεύμα, “Νους Υγιείς εν Σώματι Υγιή”. Βοηθάμε όλους τους Ανθρώπους που μας Εμπιστεύονται να Αποκτήσουν μια Ολιστική Προσέγγιση απέναντι στην Πνευματική κ την Σωματική τους Υγεία.

  • 9

    Αντισυμβατική Σκέψη

    "Think Different" (Apple, 1997). Οι άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, είναι πολλές φορές αυτοί που ωθούν μπροστά την ανθρωπότητα. Αγαπάμε και ενισχύουμε την αντισυμβατική και την διαφοροποιημένη σκέψη. Πιστεύουμε στο ρητό: “Here's to the crazy ones. The misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes, the ones who see things differently. They're not fond of rules and they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. About the only thing you can't do is ignore them, because they change things. They push the human race forward”.