ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 6941640769 ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ.09.00-17.00
Truck
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 ΕΥΡΩ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η h-Pharmacy Θεωρεί πολύ Σημαντική την Συμμετοχή της στην Αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Έχει την Βούληση να Παρέχει Στήριξη με διάφορες Μορφές σε Αναξιοπαθούντες και σε Κοινωνικά Ευαίσθητους Πληθυσμούς.

Είναι Ευαισθητοποιημένη σε Θέματα Κακοποίησης Γυναικών & Θυμάτων Trafficking, σε Θέματα Γυναικών που Μεγαλώνουν Μόνες τα Παιδιά τους, σε Θέματα Κακοποίησης Μικρών Παιδιών και σε άλλα πολλά Κοινωνικά Φαινόμενα.

Μερικές Ενδεικτικές Δράσεις τις οποίες Προτίθεται να Υποστηρίξει η h-Pharmacy είναι:

1. Προσπάθεια Επαγγελματικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης Γυναικών που Μεγαλώνουν μόνες τα Παιδιά τους, και Γυναικών που Υπήρξαν Θύματα Κακοποίησης.

2. Συμμετοχή σε Δράσεις με Στόχο την Εκπαίδευση Άπορων Ανθρώπων για την Δημιουργία Δεξιοτήτων και την Απώτερη Επαγγελματική τους Αποκατάσταση.

3. Συντονισμός διάφορων Φορέων & Εταιριών με Σκοπό την Παραγωγή Κοινωνικού Έργου σε όλα τα Επίπεδα.

4. Αγορά Σχολικών Ειδών για Παιδιά.

5. Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Προσφέροντας Φάρμακα αλλά και Φαρμακευτικό Υλικό.

6. Συμμετοχή σε Δράσεις με Στόχο την Ψυχολογική Υποστήριξη και Προσπάθεια Δημιουργικής Διεξόδου για Άπορους Άνεργους.

h-Pharmacy & Περιβάλλον

Η h-Pharmacy Αγαπάει το Περιβάλλον μια και Αποτελεί Πηγή Ζωής για όλο το Οικοσύστημα μας. Ταυτόχρονα, Υποστηρίζει την Περιβαλλοντολογική Αγωγή και την Επιμόρφωση όλων των Ανθρώπων με Γνώσεις, Σχετικά με Πρακτικές και Συμπεριφορές που Προάγουν την Περιβαλλοντολογική Ευαισθησία.

Έχει την Βούληση να Συμμετέχει Ενεργά σε Συνεργασία με άλλους Κοινωνικούς Φορείς σε Προσπάθειες Αναδάσωσης, σε Δράσεις Καθαρισμού Δασών και άλλων Υπαίθριων Χώρων, καθώς και σε Δράσεις που Αφορούν Ελληνικά Ποτάμια & Λίμνες. Είναι Ευαισθητοποιημένη στο θέμα των Κλιματικών Αλλαγών, στην Υπερθέρμανση του Πλανήτη, στην Διατάραξη της Παγκόσμιας Οικολογικής Ισορροπίας, στην Ορθολογική Διαχείριση των Παγκόσμιων Φυσικών Πόρων και σε πολλά άλλα καίρια Περιβαλλοντολογικά Ζητήματα.

Η h-Pharmacy Διακατέχεται από Περιβαλλοντολογική Ευαισθησία. Τα Ανακυκλώσιμα Υλικά αλλά και η Βελτίωση του Δείκτη Αειφορίας των Πρώτων Υλών Αποτελούν Σημαντικά Θέματα για την h-Pharmacy. Ενδιαφέρεται για την Στήριξη της Ανακύκλωσης των Υλικών και για Ορθές Πρακτικές Περιβαλλοντολογικής Αγωγής. Θεωρεί πολύ Σημαντική την Αντικατάσταση της Πλαστικής Σακούλας με Αντίστοιχες Οικολογικές και την Χρήση Υλικών Φιλικών προς το Περιβάλλον.

Αν Ενδιαφέρεστε να Συμμετέχετε Εθελοντικά είτε σε Κοινωνικές Δράσεις, Συναντώντας την Ομάδα μας “h-Pharmacy Social Help for Humans Team”, είτε σε Περιβαλλοντικές Δράσεις, Συναντώντας την Ομάδα μας “h-Pharmacy Environmental Team”, μπορείτε να μας αποστείλετε email στο social@h-pharmacy.com